ΑΛΜΥΡΟΣ

36χρονος πρώην εργαζόμενός του,ο δολοφόνος του επιχειρηματία

36χρονος-πρώην-εργαζόμενός-τουο-δολοφό-615091

Πρώην εργαζόμενος στη βιοτεχνία του, 36 ετών, βρίσκεται σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των αστυνομικών ερευνών, πίσω από τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία στον Αλμυρό Αριστείδη Κολοβού.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες στη σύλληψη του δράστη, κατοίκου Πλατάνου Αλμυρού, ο οποίος κατάφερε θανατηφόρα τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στον 64χρονο επιχειρηματία.

Τα ευρήματα των αστυνομικών ερευνών και της ιατροδικαστικής έρευνας είναι σοκαριστικά. Ο δράστης κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον άτυχο 64χρονο, γεγονός που δείχνει μεγάλη αγριότητα και μανία εναντίον του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος δεν αρνήθηκε τις πράξεις του. Οι δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε διαφορές, οικονομικές και άλλες, με τον άτυχο επιχειρηματία. Εργαζόταν μέχρι και πριν ένα χρόνο στην βιοτεχνία με μεταλλικές κατασκευές του Αριστείδη Κολοβού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά του, στον Αλμυρό, νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.

Στον τόπο του εγκλήματος, μαζί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετέβη και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Δημήτριος Κουτσιάφτης.

Ο 64χρονος επιχειρηματίας, βρέθηκε χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματός του και μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Εξερχόμενη από το διαμέρισμα, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, οποία εξέτασε το πτώμα στο σημείο του εγκλήματος, ενημέρωσε ότι βρέθηκε σε ύπτια θέση, στην είσοδο του σπιτιού, χτυπημένος από αιχμηρό αντικείμενο σε σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή η μακροσκοπική έρευνα έδειξε ότι πιθανότατα προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε δολοφονημένο ο γιος του, ο οποίος τον αναζήτησε, όταν τον ενημέρωσαν πως το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρέθηκε τρακαρισμένο σε περιοχή εκτός της πόλης του Αλμυρού. Εικάζεται ότι με το όχημα του επιχειρηματία διέφυγε ο δράστης.

Η τοπική κοινωνία του Αλμυρού είναι συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και διέμενε μόνος του. Διατηρούσε μία υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση και ετοιμάζονταν να βγει στη σύνταξη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου