ΤΟΠΙΚΑ

Η Αστυνομική Διεύθυνση τίμησε τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο

η-αστυνομική-διεύθυνση-τίμησε-τον-πρό-618212

Πολύτιμο εξοπλισμό για τις πιο μάχιμες αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όπως είναι η ΟΠΚΕ, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η ΔΙ.ΑΣ προσέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με 25 κράνη και προσωπίδες με φίλτρα, 24 στολές, καλύμματα για τρία αυτοκίνητα και τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνολικής αξίας 45.000 ευρώ. Ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας,Γιάννης Τόλιας, και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Γιώργος Ντιζές, απένειμαν χθες στον Νικήτα Πρίντζο τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά δώρα, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τη δωρεά της ΕΒΟΛ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους αστυνομικών στην αίθουσα προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ πλαισιώθηκε από το μουσικό σύνολο του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας.

«Η στήριξή σας στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και σε άλλους φορείς του Νομού, τους πολίτες, τους αγρότες και το καταναλωτικό κοινό είναι πολύ μεγάλη και αξιέπαινη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, καθώς στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας, έτυχε η ιδιωτική πρωτοβουλία να στηρίξει τις προσπάθειες και τις ανάγκες της Αστυνομίας», είπε ο κ. Τόλιας ανοίγοντας την εκδήλωση.

Ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Γιώργος Ντιζές, δίνει αναμνηστικά δώρα στον πρόεδρο της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας ευχαρίστησε τον κ. Πρίντζο και για την προσφορά προϊόντων της ΕΒΟΛ για το σύνολο των αστυνομικών της Διεύθυνσης. «Σας υποσχόμαστε πως όλα αυτά τα υλικά, που ανιδιοτελώς προσφέρετε στην Αστυνομία, θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο από τις Υπηρεσίες μας και θα συνδράμουν στην ασφάλεια των αστυνομικών, που καθημερινά μοχθούν για το καλό της πόλης και την ασφαλή διαβίωση των πολιτών», πρόσθεσε.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Ανάμεσα σε αυτήν την κοινωνική τάξη, η οποία καθημερινά δίνει τον αγώνα προκειμένου το κοινωνικό σύνολο να αισθάνεται ασφάλεια, να μπορεί ζήσει σε αυτήν την όμορφη γωνιά της πατρίδας με ηρεμία και γαλήνη και να απολαμβάνει αυτά τα καλά που δίνει ο Θεός», είπε από την πλευρά του ο κ. Πρίντζος.

Η πατρίδα μας, επισήμανε, είναι γνωστό σε όλους ότι περνάει μία μεγάλη οικονομική κρίση, ίσως τη μεγαλύτερη στην ιστορία της, η οποία έχει επηρεάσει αρνητικά όλες τις κοινωνικές τάξεις. «Το ίδιο έχει επηρεάσει και τον αγροτικό κόσμο, αλλά και τις άλλες κοινωνικές τάξεις, οι οποίες περνούν δύσκολα και η κάθε μία δίνει το δικό της αγώνα.

Η εκδήλωση βράβευσης πλαισιώθηκε μουσικά από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας

Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω ότι η μικρή μας συνεταιριστική οργάνωση, η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, οι κτηνοτρόφοι, οι γεωργοί, το προσωπικό, η διοίκηση σάς σκέπτεται με συμπάθεια. Γνωρίζει τον καθημερινό αγώνα σας» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ εξέφρασε, τέλος, την πεποίθησή του ότι «αν και όλες οι κοινωνικές τάξεις περνούν δύσκολα, οι Έλληνες με τον αγώνα που κάνουμε θα καταφέρουμε σύντομα να ξεπεράσουμε τον σκόπελο», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου