ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά του πρέσβη της Ταϊβάν στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες

δωρεά-του-πρέσβη-της-ταϊβάν-στο-ίδρυμα-630583

Ο πρέσβης της Ταϊβαν κ. Sherman Kuo και η διπλωματική αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες» προκειμένου να δουν από κοντά το έργο που γίνεται εκεί.

Ο πρέσβης κ. Sherman Kuo προχώρησε σε μια γενναιόδωρη πράξη προσφέροντας στο Ίδρυμα 3.500 ευρώ .Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο τους και αισθάνεται φίλος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» αλλά και της πόλης του Βόλου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος υποδέχτηκε βαθύτατα συγκινημένος τον κ. Πρέσβη και την αντιπροσωπεία του δηλώνοντας «η σημερινή ημέρα αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη μακρόχρονη πορεία του χώρου μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που Πρέσβης μιας ξένης χώρας επέλεξε να επισκεφτεί και να γνωρίσει από κοντά το έργο, τα παιδιά και το προσωπικό του Ιδρύματος. Διαπιστώνουμε με χαρά ότι σε αυτό το δύσκολο αγώνα, υπάρχουν στο πλευρό μας ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και άνθρωποι της προσφοράς, οι πράξεις των οποίων αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση». Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ιδρύματος προσέφερε στον κ. Πρέσβη τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης για την αμέριστη ηθική και οικονομική συνεισφορά στο έργο και στους σκοπούς του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος πρότεινε την ενίσχυση του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες», όταν ο πρέσβης κ. Sherman Kuo του ζήτησε να του υποδείξει κάποιο ίδρυμα της Ελλάδος, που προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να το ενισχύσει. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί εθελοντές και φίλοι του Ιδρύματος. Η σημαντική εκδήλωση έκλεισε με τα παιδιά του Ιδρύματος να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους με το δικό τους μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντας ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο, ύμνο στην αισιοδοξία και την αγάπη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου