ΤΟΠΙΚΑ

Νέα μεγάλη δωρεά του Α.Σ. Βόλου στο Νοσοκομείο

νέα-μεγάλη-δωρεά-του-α-σ-βόλου-στο-νοσο-630794

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ μετά από σχετικό αίτημα του Νοσοκομείου Βόλου, ότι χρειάζεται ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα, το οποίο λείπει από την Ουρολογική Κλινική και το οποίο παρέχει την δυνατότητα να γίνονται παρεμβάσεις λιθοτροψίας.

Ένα μηχάνημα το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα Νοσοκομείο της Θεσσαλίας και εξαναγκάζονται οι ασθενείς να μετακινούνται είτε στην Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με όλα τα επακόλουθα όπως κόστος μετακίνησης, κλπ.

Επίσης το μηχάνημα αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση επιφανειακών όγκων.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Νικήτας Πρίντζος έλαβε την επιστολή –αίτημα έφερε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποφάσισε ομόφωνα με την σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης, να αγοράσει το μηχάνημα αυτό και να το δωρίσει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ακολούθως, έγιναν οι σχετικές διαδικασίες και με συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης και του Νοσοκομείου, έγινε έρευνα αγοράς και κατέληξαν στην εταιρεία και στον τύπο του μηχανήματος.

Επιλέγει το καλύτερο, δόθηκε η σχετική παραγγελία και υπογράφηκε η σύμβαση και κατεβλήθη η προκαταβολή. Το κόστος του μηχανήματος ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ.

Το μηχάνημα αυτό θα βρίσκεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο του Βόλο για να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου