ΤΟΠΙΚΑ

Φραστικό επεισόδιο Μπέου – Γαϊτάνη στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου

φραστικό-επεισόδιο-μπέου-γαϊτάνη-στ-632678

Συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρου Γαϊτάνη και του αιρετού δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου δόθηκε χθες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγ. Νικόλαο.

Κατά την προσέλευση των επισήμων στην Εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία ο αιρετός δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρήκε την ευκαιρία και ανταπάντησε κατά πρόσωπο στον κ. Γαϊτάνη, που τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την επίθεση του αιρετού δημάρχου κατά εισαγγελικού λειτουργού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνισε ότι «τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να επιδεικνύουν σεβασμό στη Δικαιοσύνη». «Δεν έχεις κόψει ούτε ένα γραμμάτιο πάγιων εισφορών» του είπε ο αιρετός δήμαρχος. «Βγάλε τώρα νέα ανακοίνωση» προέτρεψε, με τον κ. Γαϊτάνη να τον παρακινεί να «σεβαστεί το χώρο». Το φραστικό επεισόδιο συνεχίστηκε και στο τέλος της λειτουργίας. Στο χώρο των επισήμων, εντός της Εκκλησίας, ο κ. Μπέος αντεπιτέθηκε και αποκάλεσε τον κ. Γαϊτάνη «λαμόγιο», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εχετε καταστρέψει την Ελλάδα. Σας έχει βαρεθεί ο κόσμος».

«Εγώ πρώτη φορά βγήκα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου», ανταπάντησε ο κ. Γαϊτάνης. «Πρώτη και τελευταία», πρόσθεσε ο κ. Μπέος, ενώ το επεισόδιο έληξε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου να προτρέπει για «σεβασμό στο χώρο». «Η Εκκλησία δεν είναι νυχτερινό κέντρο της Συγγρού» ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του φραστικού επεισοδίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου