ΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε 26χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου της

χειροπέδες-σε-26χρονη-για-απόπειρα-ανθρ-638237

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται μετά από ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου 26χρονη Βολιώτισσα, κατηγορούμενη για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με κίνητρο τη ληστεία.

Η υπόθεση αφορά στην καταγγελία που είχε κάνει 40χρονος Βολιώτης το Νοέμβριο του 2015 ότι η φίλη του ενώ του έκλεισε ραντεβού σε πυλωτή πολυκατοικίας προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, ωστόσο εκεί παρουσιάστηκαν δύο άνδρες που του επιτέθηκαν, ο ένας με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Ιούνιο. Η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει ποινικές διώξεις. Ο ένας εκ των δραστών, Αλβανός, περίπου 35 ετών είχε κριθεί προφυλακιστέος όμως η απόφαση δεν εφαρμόστηκε, καθώς βρισκόταν ήδη στη φυλακή.

Για το δεύτερο δράστη στοιχεία δεν υπάρχουν για την ταυτότητά του και αναζητείται.

Η 26χρονη μετά την απολογία της στην Ανακρίτρια είχε αφεθεί ελεύθερη προσωρινά. Μετά το ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την αναζήτησε χθες και την συνέλαβε στο σπίτι φίλου της. Κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου