ΤΟΠΙΚΑ

Το ευχαριστώ Π. Καμμένου & ο μορφασμός Μαρ. Χρυσοβελώνη

το-ευχαριστώ-π-καμμένου-ο-μορφασμός-μ-657844

Παρά τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει για τον τρόπο «εξόδου» της από την Κυβέρνηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής της στο 3ο συνέδριο, ακόμη και αποχώρησής της από τους ΑΝΕΛ, η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έδωσε τελικώς χθες το παρών στις εργασίες του κόμματος.

Σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου, προανήγγειλε ότι θα προσέλθει «ήρεμα και σιωπηρά εν ονόματι των κοινών αγώνων», υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μία «κορυφαία διαδικασία» για τους ΑΝΕΛ.

Τις προηγούμενες ημέρες, στον απόηχο του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, η κ. Χρυσοβελώνη είχε αφήσει ευθείες βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεν την είχε ενημερώσει για την απομάκρυνσή της από το κυβερνητικό σχήμα, κάνοντας λόγο για «προσβλητική και απαξιωτική προς το πρόσωπό της συμπεριφορά», δηλώνοντας πικραμένη σε ανθρώπινο και πολιτικό επίπεδο και αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε ότι αφορά τη συνέχιση της πολιτικής της πορείας με το κόμμα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις της στον Αθήνα 984, η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι «οι ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ο Πάνος Καμμένος», αφήνοντας για μία ακόμη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησή της από το κόμμα.«Από βδομάδα θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της ούτε κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου. Όταν ο Πάνος Καμμένος την ευχαρίστησε δημοσίως από το βήμα του συνεδρίου, η ίδια μόρφασε δυσαρεστημένη και στη συνέχεια σταύρωσε τα χέρια.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπουργούς που ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και στάθηκαν όρθιοι και όρθιες σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι και εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε ως υπουργός, να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του σχήματος και εκείνη που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. Να την ευχαριστήσω και για την συνέπειά της και για τη σκληρή δουλειά που έκανε», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην πρώην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η οποία χειροκροτήθηκε από τους συνέδρους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου