ΤΟΠΙΚΑ

Οργισμένη με τον Π. Καμμένο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

οργισμένη-με-τον-π-καμμένο-η-μαρίνα-χρυ-662213

Ευθείες βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, άφησε και χθες σε δηλώσεις της η μέχρι πριν από λίγες μέρες Υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την «έξοδό της» από την Κυβέρνηση.

Η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας τηλεφωνικά στην TRT επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Καμένος από τη στιγμή που είναι επικεφαλής του κόμματος που συγκυβερνά και αυτός πρότεινε τα ονόματα που θα πάρουν θέση στο υπουργικό συμβούλιο, όφειλε να την ενημερώσει ».

Οταν ρωτήθηκε γιατί το όνομά της δεν συμπεριελήφθη σε εκείνα που πρότεινε ο κ. Καμμένος, η κυρία Χρυσοβελώνη απάντησε: «Δεν το έχω μάθει μέχρι αυτή την ώρα. Ακόμη προσπαθώ να ενημερωθώ τι έχει συμβεί» – συνέχισε- και όπως αποκάλυψε δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ καθώς το νέο κυβερνητικό σχήμα το έμαθε, όπως όλη η Ελλάδα από την επίσημη ανακοίνωση στην οποία προέβη την Παρασκευή το βράδυ η Ολγα Γεροβασίλη.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε λόγο επίσης για «προσβλητική και απαξιωτική προς το πρόσωπό της συμπεριφορά» εκ μέρους του κ. Καμμένου και υπογράμμισε ότι είναι πικραμένη σε ανθρώπινο και πολιτικό επίπεδο από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Προσπαθώ ως άνθρωπος να βρω τις ισορροπίες μου», τόνισε ενώ ερωτηθείσα για το μέλλον της στους ΑΝΕΛ η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν έχω σκεφτεί προς το παρόν το μέλλον μου και τη σχέση μου με τους ΑΝΕΛ. Θέλω να ακούσω πρώτα τον κ. Καμμένο και μετά θα σκεφτώ και ανάλογα θα τοποθετηθώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται τέλος πως μιλώντας εξάλλου στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη όσον αφορά την απομάκρυνσή της πρόσθεσε ότι η απομάκρυνσή της – από ότι της μεταφέρθηκε έγινε για λόγους ανανέωσης στο υπουργικό συμβούλιο. «Αν αυτό συμβαίνει με εμένα που είχα επτά μήνες συνεπή πορεία, τι να πει κανείς ενώ υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι αμετακίνητοι εδώ και δύο χρόνια…» αναρωτήθηκε η ίδια στο ίδιο ραδιόφωνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου