ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε πολύ γνωστός έμπορος επίπλων του Βόλου

εφυγε-πολύ-γνωστός-έμπορος-επίπλων-το-674129

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο γνωστός Βολιώτης έμπορος επίπλων Δημοσθένης Μιχαλόπουλος σε ηλικία 72 χρόνων.

Ο Δημοσθένης Μιχαλόπουλος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την επάρατο δυστυχώς όμως χθες εξέπνευσε σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Ηταν ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους επίπλων. Αυτοδημιούργητος τη δεκαετία του ’80 με πολύ δουλειά κατάφερε να στήσει και να λειτουργήσει για αρκετά χρόνια στην οδό Αθηνών το δικό του εργοστάσιο επίπλων.

Πολλοί Βολιώτες αλλά και άνθρωποι από όλη τη Θεσσαλία είχαν αγοράσει έπιπλα που είχαν «την υπογραφή του». Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναγνωρίσεις το μεράκι του και τα σχέδια με τα οποία σκάλιζε το ξύλο.

Οι αναδουλειές κάποια στιγμή τον ανάγκασαν να αναστείλει τη λειτουργία της επιχείρησης. Αυτό όμως δεν τον πτόησε. Συνέχισε στο ίδιο επάγγελμα σε ένα μικρότερο εργαστήριο μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε να κατασκευάζει έπιπλα. Ιδιαίτερα αγαπητός και προσιτός άνθρωπος, δραστήριος και με σημαντική κοινωνική προσφορά.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν όρθιος, δίπλα στους δύο πολυαγαπημένους γιούς του, Δημήτρη και Αλέξανδρο που διατηρούν μαγαζί με ελαστικά στην οδό Φιλικής Εταιρείας.

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου