ΤΟΠΙΚΑ

Αθώα για απάτη και υπεξαίρεση πρώην Διευθύντρια ασφαλιστικής

αθώα-για-απάτη-και-υπεξαίρεση-πρώην-δι-676749

Ολοκληρώθηκε χθες η δίκη από το Μονομελές μετά από τρεις διακοπές

Αθώα κηρύχθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου πρώην διευθύντρια στο υποκατάστημα Βόλου γνωστής πολυεθνικής Ασφαλιστικής Εταιρίας, που παραπέμφθηκε να δικαστεί μετά από μήνυση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Εταιρίας για τέλεση των αδικημάτων της απάτης και της υπεξαίρεσης.

Η δίκη ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε χθές, 24-9-2016, με τη δικαίωση και την απαλλαγή της κατηγορούμενης πρώην Δ/ντριας. Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας.

Αντικείμενο της απάτης ήταν – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης – οι καθόλα νόμιμες ενέργειες προώθησης των προϊόντων της Πολυεθνικής Εταιρίας, που ανήγαγε τις πράξεις αυτές σε ποινικά αδικήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσει αστικές αξιώσεις της κατηγορούμενης, οι οποίες είχαν ήδη κριθεί νόμιμες με δικαστική απόφαση ουσιαστικά και νομικά βάσιμες.

Σημειωτέον ότι την Παρασκευή 21-10-2016 είχε καταδικαστεί από το ίδιο Δικαστήριο η μηνύτρια, Διευθύνουσα Σύμβουλος της πολυεθνικής εταιρίας, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της Επιθεώρησης Εργασίας Βόλου για μη καταβολή δεδουλευμένων και παραβάσεις διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας.

Σχετικά άρθρα:

Χρέος – μαμούθ για ηλικιωμένη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου