ΤΟΠΙΚΑ

Ο θρήνος κλείδωσε στο σπίτι 84χρονο Βολιώτη

ο-θρήνος-κλείδωσε-στο-σπίτι-84χρονο-βολι-679095

Αγωνία για την τύχη 84χρονου σε κεντρική συνοικία του Βόλου χθες το απόγευμα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τις προηγούμενες μέρες έχασε τη σύζυγό του και είναι μόνος.

Κάτοικοι της περιοχής, που ανησύχησαν ότι κάτι κακό του συνέβη, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο 84χρονος δεν απαντούσε, ενώ χτυπούσαν την πόρτα και τον καλούσαν.

Αμεσα στήθηκε κινητοποίηση. Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στον τόπο. Ο 84χρονος συνέχιζε να μην αποκρίνεται από το διαμέρισμά του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ετοιμαζόταν να ανοίξει την πόρτα, όταν τελικά ο 84χρονος φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και έσπευσε να ρωτήσει τους αστυνομικούς τι ήθελαν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας όλη αυτήν την ώρα, όπως διαπιστώθηκε, κοιμόταν και γι’ αυτό δεν άκουγε που τον καλούσαν.

Είναι καλά όμως στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι δεν χρειάζεται βοήθεια.

Η πολυκατοικία «ησύχασε». Όλοι γνωρίζουν πόσο του στοίχισε η απώλεια της συζύγου. Πριν μερικές μέρες ο 84χρονος καλούσε σε βοήθεια, όταν διαπίστωσε το πρωί ότι η γυναίκα του δεν ξυπνούσε γιατί ήταν νεκρή.

Ο ηλικιωμένος ακόμη δεν είχε ξεπεράσει το πένθος από την απώλεια του γιου του πέρυσι.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου