ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στα Κανάλια για τον απαγχονισμό 39χρονου

σοκ-στα-κανάλια-για-τον-απαγχονισμό-39χρ-680080

Ο αυτόχειρας ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στο χωριό

«Πάγωσε» τα Κανάλια η προχθεσινή αυτοκτονία 39χρονου στην Αθήνα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο στο Μοσχάτο.

Ο 39χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, τον τόπο κατοικίας της συζύγου του. Μόλις πριν από λίγο καιρό είχε κάνει με τη σύζυγό του άλλη μία από τις τακτικές επισκέψεις που συνήθιζαν.

Κανένας δεν πίστευε στην τραγική εξέλιξη. Όλοι καταθορυβήθηκαν. Ο 39χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Πίνδου.

Η σύζυγος, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, έσπευσε συντετριμμένη για την αναγνώριση. Ο 39χρονος δεν είχε πάει τελικά το πρωί στην Υπηρεσία. Είχε ενημερωθεί για την απουσία του, όμως ποτέ δεν θα περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 39χρονος βρέθηκε νεκρός γύρω στις 12:15 προχθές το μεσημέρι.

Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα δίπλα του με το οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το σημείωμα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο «Ζητάω συγνώμη από τη γυναίκα μου και το παιδί μου» ήταν τα τελευταία λόγια του.

Η κηδεία του επρόκειτο να γίνει στην Πρέβεζα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου