ΤΟΠΙΚΑ

Νέα παραίτηση από την πλειοψηφία στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

νέα-παραίτηση-από-την-πλειοψηφία-στο-δ-680872

Νέα παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση από την ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου – τρίτη κατά σειρά το τελευταίο χρονικό διάστημα – στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Εκτός ομάδας πλειοψηφίας έθεσε εαυτόν ο δημοτικός σύμβουλος, Απ. Τσελεπής, δηλώνοντας παραίτηση και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν επαγγελματίας από την περιοχή του Αϊ Γιάννη, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, κατήγγειλε την αντιδήμαρχο Τζωρτζίνα Χριστοδούλου για άκομψη συμπεριφορά.

O κ. Τσελεπής έψεξε την αντιδήμαρχο για τη στάση της απέναντι σε δημότες, υποστηρίζοντας ότι έχουν γίνει κι άλλα επεισόδια. «Προσωπικά ενοχλούμαι από τέτοιες συμπεριφορές. Εμείς εκλεχθήκαμε για να προσφέρουμε στους δημότες», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Τσελεπής ανέφερε ότι πριν οριστικοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή του θα μιλήσει πρώτα με το Δήμαρχο Πατή Κουτσάφτη, για να του εκθέσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί αλλά και να θέσει… όρους συνέχισης της συνεργασίας με την ομάδα πλειοψηφίας.

Η κ. Χριστοδούλου με την οποία επικοινώνησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ανέφερε: «Για ό,τι έγινε στη συνεδρίαση υπάρχουν τα πρακτικά και είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων. Σέβομαι τις τοποθετήσεις όλων των συναδέλφων και των συγχωριανών – δημοτών, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του και των επιλογών του. Η στήριξή μου στην αντιδήμαρχο, κ. Χριστοδούλου είναι δεδομένη», σχολίασε από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Πατής Κουτσάφτης.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου