ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωσαν 46 φιάλες αίματος

συγκέντρωσαν-46-φιάλες-αίματος-682042

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρείς αλλά 46 φιάλες αίματος συγκέντρωσε η Κινητή Μονάδα από την εθελοντική αιμοδοσία, που έκανε χθες η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, σήμερα, Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την Ελληνική Αστυνομία, είπε σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Ταξίαρχος, Ιωάννης Τόλιας.

Οι φιάλες αίματος θα αξιοποιηθούν υπέρ της Τράπεζας Αίματος του Σώματος. Το ένα δεύτερο του αριθμού αυτών θα συγκεντρωθεί, για να διατεθεί σε παιδιά που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διευθυντή του Κέντρου Αιμοδοσίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και την παραχώρηση της Κινητής Μονάδας» είπε.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας γιορτάζει. «Η σημερινή ημέρα θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της ΕΛ. ΑΣ προς τη χώρα και την κοινωνία» συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο αυτό το απόγευμα τελέστηκε Εσπερινός στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Επίσης, σήμερα, Πέμπτη, στις 11:00 θα πραγματοποιήθηκε Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Αύριο, Παρασκευή, τέλος, 21 Οκτωβρίου, στις 16:00 στο Εθνικό Στάδιο Βόλου (Ε.Α.Κ. Βόλου) θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να προσφερθούν σε Ιδρύματα του Βόλου.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου