ΤΟΠΙΚΑ

Στα Praktiker… ό,τι σκεφτείς για το φοιτητόσπιτό σου το ΄χουμε!

στα-praktiker-ότι-σκεφτείς-για-το-φοιτητόσπι-684477

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις 2 δωροεπιταγές αξίας 50€ η κάθε μία, για αγορές σε καταστήματα Praktiker από 18/10/16 έως 25/10/2016.

Αν είσαι φοιτητής με περιορισμένο budget που ονειρεύεσαι κάτι μοντέρνο, πρακτικό και οικονομικό, πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε το Σπίτι των Ονείρων σου… πραγματικότητα!

Σίγουρα θα χρειαστείς έμπνευση και καλή διάθεση, ενώ οι 130 σελίδες του νέου Καταλόγου Σπιτιού Praktiker θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις με ευκολία τα σχέδια σου, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις έξυπνα tips, αλλά και περισσότερα από 3.300 είδη διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για όλο το σπίτι, σε μεγάλη ποικιλία τιμών, για να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ και τη διάθεσή σου.

Ειδικές Προσφορές & Ενέργειες μόνο στα Praktiker:

  • Από 5 Σεπτεμβρίου έως και 30 Νοεμβρίου, αν είσαι πρωτοετής & συνδρομητής CU, μπορείς να διεκδικήσεις μία δωροεπιταγή 80€ με τις αγορές σου από 500€.
  • Έως 12 Νοεμβρίου ισχύουν:

– δωρεάν μεταφορικά για όλους τους φοιτητές, ανεξαρτήτως ποσού αγορών, και για όλους με αγορές άνω των €149.

– ειδικές τιμές συναρμολόγησης για τα έπιπλά σας (€39 για 1-3 έπιπλα & €49 για 4-6 έπιπλα).

Για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της Praktiker, μείνε συντονισμένος στο www.praktiker.gr και στη σελίδα της Praktiker Hellas στο Facebook.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι Γκέκα Φωτεινή και Χαρίτου Αναστασία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου