ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΣΘΕΒ για την εύρεση ξένων αγορών

επιμορφωτικό-πρόγραμμα-του-σθεβ-για-τ-690249

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας προτίθεται να διοργανώσει ένα διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα (12 ωρών) με θέμα «Εύρεση ξένων αγορών και διεθνή δίκτυα διανομής» για όλες τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο διήμερο πρόγραμμα οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, να καταρτιστούν στην έρευνα ξένης αγοράς, στην οργάνωση δικτύου διανομής, στις τεχνικές και στρατηγικές της διαπολιτισμικής διαπραγμάτευσης καθώς και σε τελωνειακά και φορολογικά θέματα, που σχετίζονται με τις εξαγωγές. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με σκοπό τη σωστή οργάνωση συναντήσεων σε διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ουσιαστική κατανόηση τις μεθοδολογίας ευρέσεως δικτύων διανομής σε ξένες αγορές. Η σωστή προσέγγιση και σύναψη συνεργασίας με ξένους αγοραστές με σκοπό την προώθηση των προϊόντων στο εξωτερικό, καθώς και η σωστή προετοιμασία και οργάνωση σε διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πωλήσεων και εξαγωγών.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν: αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 2 & 3 /11/2016(Τετάρτη & Πέμπτη 16:00-21:00) στονΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1oς όροφος, Λάρισα.

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κα Παππά Ρούλα, ειδική σε γνώσεις στις εισαγωγές και στις εξαγωγές προϊόντων, σύμβουλος σε εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων, σε εταιρείες κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων και σε βιομηχανίες κατασκευών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του ΣΘΕΒ (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) τηλ. 2410-555507 & mail: [email protected] κα Απ. Χαρμάνη, μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου