ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

στο-βόλο-σήμερα-ο-υπουργός-επικρατεία-693308

Σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σήμερα στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Βόλου

Στο Βόλο σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.Το πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της προσυνεδριακής συγκέντρωσης που διοργανώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου στο Βόλο.

Με την έλευση του υπουργού Επικρατείας κορυφώνονται στη Μαγνησία οι προσυνεδριακές διαδικασίες ενόψει του 2ου συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο αυτό θεωρείται «σταθμός» για το κυβερνών κόμμα καθώς όπως τονίζεται εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ «θα συζητηθεί και θα ληφθούν αποφάσεις για το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και στην εκλογική του βάση, καθώς και η στρατηγική του κόμματος για τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος σε ορίζοντα πενταετίας».

Από τη Μαγνησία θα συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου 40 άτομα τα οποία εκλέχτηκαν μετά από εσωκομματικές διαδικασίες στις τοπικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, τα θέματα της ομιλίας του υπουργού είναι «η αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και ο αγώνας της κυβέρνησης για να τηρηθεί η νομιμότητα στη λειτουργία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες της πόλης και του νομού μας να δώσουν μαχητικό παρόν στην εκδήλωση, στηρίζοντας την ριζοσπαστική Αριστερά στη μεγάλη μάχη που δίνει εναντίον των δυνάμεων της διαπλοκής και των πολιτικών δυνάμεων που ταυτίζονται μαζί της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου