ΤΟΠΙΚΑ

Αποχώρησε από τη συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο ο Χρήστος Μπουκώρος

αποχώρησε-από-τη-συνάντηση-με-το-κυβερ-694205

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου αναφέρονται τα εξής: «Προσκλήθηκα από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε να λάβω μέρος σε συνάντηση με αντικείμενο εξαγγελίες έργων για τη Μαγνησία. Προσερχόμενος στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών διαπίστωσα ότι είχε οργανωθεί συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση των τοπικών φορέων που είχαν κληθεί στη συνάντηση.

Αφού καλωσόρισα στην πόλη μας τον Γενικό Γραμματέα αλλά και τη συντοπίτισσα υφυπουργό, τους γνωστοποίησα την απόφασή μου να αποχωρήσω. Σε μια εποχή κατά την οποία το κλίμα επενδυτικής άπνοιας είναι διάχυτο τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που εντείνει το μαρασμό της οικονομίας, κάθε εξαγγελία, έστω και μικρών έργων, είναι καλοδεχούμενη. Η αξιοπιστία των σημερινών εξαγγελιών θα κριθεί σε βάθος χρόνου και από την ταχύτητα της υλοποίησής τους.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες της Μαγνησίας δικαιολογημένα παρουσιάζονται επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μέχρι σήμερα έχουν διαψευσθεί οικτρά όλες οι εξαγγελίες της πιο αναποτελεσματικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Για το καλό του Βόλου και της Μαγνησίας εύχομαι ειλικρινά να «σπάσει το ρόδι» και οι σημερινές κυβερνητικές εξαγγελίες να είναι οι πρώτες που θα υλοποιηθούν.

Τέλος, θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες ότι η αποχώρησή μου από τη συνάντηση δεν περιέχει κανένα στοιχείο προσπάθειας εντυπωσιασμού, απλά δεν επιθυμώ να καταστώ μέρος επικοινωνιακού σκηνικού μιας κυβέρνησης περιορισμένης αξιοπιστίας. Από τη θέση που μας έταξε ο ελληνικός λαός, θα παρακολουθούμε, ανάμεσα στα άλλα και την πορεία των σημερινών εξαγγελιών. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως πολύ σύντομα αυτά και άλλα πιο σημαντικά και ζωτικής σημασίας για τη Μαγνησία, θα κληθεί να υλοποιήσει η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου