ΤΟΠΙΚΑ

Βεβήλωσαν… το σπίτι των παιδιών μας…

βεβήλωσαν-το-σπίτι-των-παιδιών-μας-695718

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους και όμως έγινε και αυτό. Βεβηλώθηκε ο τάφος των δύο αδερφών που πριν από δύο χρόνια έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο καρμανιόλα στην παλιά εθνική οδό Ριζόμυλου – Στεφανοβικείου σε ένα τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα αφού χάθηκαν τρία νέα παιδιά. Οι αδερφές Κατερίνα και Ιωάννα Κουτσιαρή και ο Φίλιππος Καπανιάρης.

Εκπληκτοι πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα και ο πατέρας των δύο αδικοχαμένων κοριτσιών αντίκρισαν τον τάφο των αδικοχαμένων παιδιών χωρίς ορισμένα από τα «δώρα» που οι γονείς είχαν εναποθέσει στη μνήμη των παιδιών τους. Τα μπουκαλάκια με τα αρώματα… είχαν εξαφανιστεί από ανθρώπινο χέρι. Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο- παλαιότερα και πάλι είχαν αφαιρεθεί προσωπικά αντικείμενα των δύο κοριτσιών αλλά και πράγματα που οι γονείς είχαν αγοράσει- αποφάσισαν να παρακολουθήσουν πιο στενά το όλο θέμα.

Δυστυχώς όμως έπεσαν από τα σύννεφα, διαπιστώνοντας ότι τα αρώματα είχαν αφαιρεθεί από κάτοικο του χωριού που όταν διαπίστωσε πως έγινε αντιληπτός παραδέχτηκε στους γονείς ότι το έκανε, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι ήθελε να τα χαρίσει στα εγγόνια της, όπως έκαναν γνωστό στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ οι ίδιοι οι χαροκαμένοι γονείς των δύο κοριτσιών.

Το συμβάν θα πρέπει να σημειωθεί ότι διαδόθηκε αμέσως από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό που «πάγωσε» και έπεσε από τα σύννεφα για την πράξη και τον τρόπο με τον οποίο έγινε, ενώ η μητέρα των κοριτσιών Αθηνά Δελή – Κουτσιαρή δημοσιοποίησε το γεγονός στην προσωπική της διαδικτυακή ιστοσελίδα γράφοντας: «Κατά καιρούς από το σπιτάκι των κοριτσιών μου… μου έλειψαν διάφορα πράγματα… Πριν λίγες μέρες έλειψαν οι κολόνιες τους… τις αντικατέστησα με άλλες… και σήμερα το απόγευμα είχαν εξαφανιστεί και αυτές…
Ανακάλυψα ότι αυτή τη βεβήλωση προς τα παιδιά μου την έκανε συγχωριανή… (αναφέρεται και το όνομα). Στην ερώτησή μου γιατί το έκανε, ακούστε την απάντηση… Τις πήρα για τα εγγονάκια μου. Τα συμπεράσματα δικά σας…».

«Νιώθω ότι παραβιάστηκε η ψυχή μου. Ο ιερός χώρος που βρίσκονται τα παιδιά μου. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι ανεπίτρεπτο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε ως γονείς. Ο σεβασμός στη μνήμη των παιδιών μας είναι πάνω από όλα», είπε συγκλονισμένη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η μητέρα των δύο αδικοχαμένων κοριτσιών.

Οι γονείς σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αναμένεται να επισκεφτούν το Α.Τ. Βελεστίνου προκειμένου να ζητήσουν να καταγραφεί το γεγονός.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου