ΤΟΠΙΚΑ

Μερική άρση κατάσχεσης των λογαριασμών του Γηροκομείου

μερική-άρση-κατάσχεσης-των-λογαριασμ-696260

Τη μερική άρση της κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών του Γηροκομείου Βόλου, ώστε να γίνουν κάποιες πληρωμές οφειλόμενων μισθών ή άλλων υποχρεώσεων, θα εξετάσει σήμερα η Διοίκηση του ΙΚΑ, σε συνεδρίασή της στις 12 το μεσημέρι.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα, στις 10.30 το πρωί, έξω από το ΙΚΑ Βόλου οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου.

Διοίκηση και εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Ιδρύματος από το ΙΚΑ λόγω οφειλών, με συνέπεια να μην έχουν καταβληθεί οι μισθοί για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο καθώς και το επίδομα αδείας.

Η μερική άρση της κατάσχεσης δεν ι8καναοποιεί πλήρως τη Διοίκηση του Γηροκομείου, καθώς δεν θεωρείται ότι λύνει επί της ουσίας το πρόβλημα, αλλά είναι μόνο μία αποσπασματική λύση.

Νωρίτερα το πρωί, σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκέντρωση του προσωπικού ο πρόεδρος του Γηροκομείου Παύλος Πάνος έκανε ενημέρωση για το πρόβλημα που προέκυψε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου