ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

στο-βόλο-ο-υπουργός-επικρατείας-νίκος-697149

Στο Βόλο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και εκ των πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της προσυνεδριακής συγκέντρωσης που διοργανώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας το ερχόμενο Σάββατο στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου στο Βόλο.

Το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Στο επικείμενο Συνέδριο επιδιώκεται η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ βασικοί στόχοι του θα είναι το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και στην εκλογική του βάση, καθώς και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος σε ορίζοντα πενταετίας. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε το νέο προσυνεδριακό του site, μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να γίνουν μέλη του.

Στο Βόλο οι προσυνεδριακές διαδικασίες κορυφώνονται με την έλευση του υπουργού Επικρατείας το ερχόμενο Σάββατο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βογιατζής έχουν ήδη περατωθεί οι εκλογές για συνέδρους σε ένα ποσοστό 70% στις οργανώσεις και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπολογίζεται ότι από τη Μαγνησία θα εκλεγούν περίπου 40 σύνεδροι.

Σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή, έκαστη οργάνωση πραγματοποιεί τις διαδικασίες βάσει του δικού της χρονοδιαγράμματος.

Μετά τη διεξαγωγή του συνεδρίου θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου νομαρχιακού οργάνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου