ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε η κλοπή σε βάρος του προέδρου των περιπτερούχων Μαγνησίας

εξιχνιάστηκε-η-κλοπή-σε-βάρος-του-προέ-781223

Στην εξιχνίαση της κλοπής που συνέβη την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου σε βάρος του περιπτερούχου Βασίλη Τόπα προέδρου της Ενωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας προχώρησε χθες το πρωί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν 45χρονο Βολιώτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε την πράξη, πλην όμως είχε δαπανήσει μέρος των χρημάτων που έκλεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κλέφτης καταγράφηκε από κάμερα να δρα και το οπτικοακουστικό υλικό υπάρχει στα χέρια της Αστυνομίας.

Επάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ένα σουγιά.

Ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι άνεργος. Εχει απασχολήσει πάντως και στο πρόσφατο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις και συγκεκριμένα με κλοπή εισιτηρίων από οδηγό ΚΤΕΛ.

Ο κ. Τόπας που ενημερώθηκε για την εξιχνίαση της κλοπής ευχαριστεί τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τη γρήγορη δράση της. Αναγνωρίζει, όπως λέει, τόσο ο ίδιος, όσο και η Ενωση Περιπτερούχων ότι οι αστυνομικοί εκτελούν καθημερινά επικίνδυνο έργο προκειμένου οι πολίτες να είναι ασφαλείς.

Υπενθυμίζεται ότι η κλοπή συνέβη την Τετάρτη στις 9.30 το πρωί ενώ ο κ. Τόπας βόλευε τις εφημερίδες στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου.

Την ώρα εκείνη υπήρχε αναστάτωση στο περίπτερο. Υπήρχε έντονη βροχή, κόσμος που ανέμενε να εξυπηρετηθεί από το περίπτερο και συνομιλούσαν, μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων στο δρόμο.

Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη από τον εσωτερικό χώρο. Ανοιξε την πόρτα, άρπαξε όσα 20ευρα μπόρεσε και τράπηκε σε φυγή.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου