ΤΟΠΙΚΑ

Ανυπομονησία ενόψει της ΔΕΘ

ανυπομονησία-ενόψει-της-δεθ-781764

Ολοι στο περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ στην 81η Εκθεση Θεσσαλονίκης, που ενημερώνει για τις δράσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την υπεράσπιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αυτοαπασχολούμενων και των εμπόρων, θα είναι οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφωνας Πλαστάρας ενημέρωσε ότι «θα συμμετέχουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι. Τα στοιχεία που παρουσίασε η Γενική Συνομοσπονδία στην πρόσφατη μελέτη της μας επιβεβαίωσαν πλήρως.

Επιβεβαίωσαν την ανυπαρξία ρευστότητας. Είμαστε πρωταγωνιστές σε όλους τους αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης και δυστυχώς η κατάσταση φαίνεται ότι θα χειροτερέψει».

Οι επαγγελματοβιοτέχνες περιμένουν να δουν ποιες από τις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για το ασφαλιστικό, το φορολογικό, τα κόκκινα δάνεια, θα προσεγγίσει ή θα απορρίψει ο πρωθυπουργός και ποιες θα είναι οι τοποθετήσεις και των υπολοίπων κομμάτων.

«Φυσικά κυρίαρχο θέμα θα είναι η μελέτη της ΓΣΕΒΕΕ. Οταν μία επιχείρηση εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, τότε άλλες δέκα ασθενούν. Η διαπίστωση αυτή θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη απ’ όλους τους βουλευτές, ιδιαίτερα μάλιστα τους κυβερνητικούς», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Να επισημανθεί ότι αντιπρόσωποι στην ΓΣΕΒΕΕ είναι οι Τρύφωνας Πλαστάρας και Δώρα Καναβιτσά.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της Γενικής Συνομοσπονδίας θα γίνουν μεθαύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί.

Στο πλαίσιο της εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων, ενημερώνει η ΓΣΕΒΕΕ, στο περίπτερο θα υπάρχει υλικό με τις μελέτες και τις δράσεις του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ με ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των συνεργατικών σχηματισμών (clusters) που προωθεί η Συνομοσπονδία, καθώς επίσης και τις δραστηριότητες του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ.

Επιπλέον, θα υπάρχει υλικό του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνω ό,τι παράγω» και του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), στο οποίο η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει ενεργά. Στο περίπτερο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το Ειδικό Γραφείο Διαμεσολάβησης της ΓΣΕΒΕΕ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου