ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο Γιώργος Αλεξίου Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

απεβίωσε-ο-γιώργος-αλεξίου-καθηγητής-789563

Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του καθηγητή φυσικής αγωγής Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 70 ετών, από παθολογικά αίτια.

Ο εκλιπών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και οι συνάδελφοί του είχαν όλοι έναν καλό λόγο να πουν για τον χαρακτήρα και την προσφορά του στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Επί πολλά χρόνια εργάστηκε στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και λίγο πριν τη συνταξιοδότησή του, θήτευσε και στο γραφείο φυσικής αγωγής, ως υπεύθυνος ταλέντων στον αθλητισμό.

Οι συνάδελφοί του, τον χαρακτηρίζουν «πάρα πολύ καλό άνθρωπο, κοντά στους μαθητές και τους συναδέλφους του», τονίζοντας παράλληλα ότι «ήταν άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς».

Είχε αναπτύξει πολύ σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες, παράλληλα με την ενδοσχολική του δράση και συνέβαλε αποφασιστικά στην ανασύσταση του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, το οποίο είχε περιέλθει σε αδράνεια, πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης ήταν προπονητής στο βόλεϊ και βοήθησε πολλά ταλέντα του Βολιώτικου αθλητισμού να διακριθούν.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν οικείοι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι σήμερα στις 5.30 μ.μ. στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Βόλου, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Η σορός θα βρίσκεται στην οικία του εκλιπόντος στις 4 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου