ΑΛΜΥΡΟΣ

Προδόθηκε από την καρδιά του σε ηλικία 63 ετών ο Στ. Κοντοστάθης

προδόθηκε-από-την-καρδιά-του-σε-ηλικία-6-790453

Από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 63 ετών ο Στάθης Κοντοστάθης, ο οποίος έχει διατελέσει τόσο προπονητής ποδοσφαίρου όσο και μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Ο εκλιπών, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού και της Δήμητρας Ευξεινούπολης, διατέλεσε προπονητής ποδοσφαίρου στους συλλόγους του Αίαντα Σούρπης, της Δήμητρα Ευξεινούπολης, αλλά και των Μυρμιδόνων, ενώ ασχολήθηκε και με το μπάσκετ ως προπονητής, διαιτητής και παρατηρητής. Μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος της επιτροπής του Σταδίου Αθ. Ραγάζος του Αλμυρού.

Ο θάνατός του σημειώθηκε μία μόλις ημέρα, μετά τις χαρές στον αρραβώνα του γιου του, που έγινε στα Τρίκαλα. Το πρωί σήμερα ξύπνησε με έντονο πόνο στο στήθος, που αποδείχτηκε μοιραίος για τη ζωή του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο ξαφνικό και θλιβερό άκουσμα του θανάτου ενός μέλους της αθλητικής οικογένειας του τόπου μας, του Στάθη Κοντοστάθη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους.

Υπήρξε άνθρωπος που πρόσφερε στον αθλητισμό της περιοχής ως προπονητής ποδοσφαίρου και Μπάσκετ ως παρατηρητής και Διαιτητής πάντα ήταν παρών στα γήπεδα και ειδικά δίπλα από τον Γ.Σ.Α. ήταν σε επιτροπές αθλητισμού μέσω του Δήμου Αλμυρού, ενώ τελευταία είχε ενεργή συμμετοχή και επίβλεψη σε διάφορες εργασίες στο Στάδιο.
Άνθρωπος και παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό καθώς άδικα τόσο νωρίς φεύγει από τη ζωή…Καλό ταξίδι Στάθη.»

Με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στάθη Κοντοστάθη, πρώην προπονητή της ομάδας, για τον απρόσμενο χαμό του.

Η κηδεία του Στάθη Κοντοστάθη θα γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου