ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσίασε και το Βόλο το μεγαλύτερο ιστιοφόρο

εντυπωσίασε-και-το-βόλο-το-μεγαλύτερο-798551

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασε το εντυπωσιακό ιστιοφόρο – κρουαζιερόπλοιο «Club Med II» το οποίο αγκυροβόλησε χθες ανοιχτά του λιμανιού του Βόλου, προκειμένου οι επιβαίνοντες να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ.

Το μήκους 182 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, φέρει τα χαρακτηριστικά ιστιοφόρου, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, και διακρίνεται για την πολυτελή του κατασκευή. Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, το οποίο φέρει σημαία Ιταλίας, κατέπλευσε στις 7.30 χθες το πρωί από τη Λήμνο κοντά στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου και απέπλευσε στις 7 το απόγευμα για τον επόμενο προορισμό, τη Σκιάθο.

Το «Club Med II» μεταφέρει 337 επιβάτες από διάφορες χώρες και 211 άτομα πλήρωμα. Οι επιβάτες προέρχονται από την Αργεντινή, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, το Εκουαδόρ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, το Μαρόκο, τη Ρωσία και την Ισπανία.

Πολλοί επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν σε πλωτά μέσα τα οποία διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο, προκειμένου να περιηγηθούν στην πόλη, ενώ αρκετοί προτίμησαν, αντίστοιχα, τα θαλάσσια σπορ στον Παγασητικό, πέριξ του επιβλητικού κρουαζιερόπλοιου, που εντυπωσίασε άπαντες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου