ΤΟΠΙΚΑ

Πληρώνονται οι εφημερίες των γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

πληρώνονται-οι-εφημερίες-των-γιατρών-801746

Πληρώνονται οι εφημερίες Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου στο Νοσοκομείο Βόλου. Μετά από σχετική απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Γ.Ν.Β. αναρτήθηκαν χθες τα χρηματικά εντάλματα που για το μήνα Ιανουάριο ανέρχονται σε 16.396,34 ευρώ, για το μήνα Φεβρουάριο στο ποσό των 9.254,21 ευρώ και για το μήνα Μάρτιο στο ποσό των 13.864,24 ευρώ.

Στο ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί η αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε προμηθευτές και ιδιώτες για ποσό της τάξεως των 67.371.830,04 ευρώ ενώ επίσης εγκρίθηκαν δαπάνες ύψους 868.298,31 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την εκταμίευση της επιχορήγησης, οι διοικητικές και οικονομικές Υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου εργάζονται πυρετωδώς για να εκδοθούν τα εντάλματα πληρωμής και να εξοφληθούν οφειλές που προσεγγίζουν ακόμη και τα δύο χρόνια.

Το χρώμα του χρήματος βλέπουν προμηθευτές του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια, με αποτέλεσμα οι οφειλές του Νοσοκομείου να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

Οι οφειλές αφορούν προμήθειες κάθε είδους από φάρμακα, ιατρικό υλικό, μέχρι επισκευή αυτοκινήτων, καύσιμα αλλά και τρόφιμα .

Το Σεπτέμβριο η Διοίκηση του Νοσοκομείου προσδοκά και στην επόμενη δόση χρημάτων από το υπουργείο Υγείας που υπολογίζεται στο ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου