ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία για την καθαριότητα στην παραλία των Αλυκών

διαμαρτυρία-για-την-καθαριότητα-στην-802873

Εντονες διαμαρτυρίες κατοίκων και επαγγελματιών στις Αλυκές για την κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένο τμήμα της παραλίας, που όμως δυσφημίζει μια ολόκληρη περιοχή.

Καταγγέλλουν ότι στο τμήμα της παραλίας από τα σύνορα της πλαζ έως και μετά την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, η καθαριότητα είναι πλημμελής. Εκτός των από τα γκρεμισμένα από πέρυσι πεζοδρόμια, αναφέρουν ότι η παραλία κατακλύζεται από σκουπίδια, φύκια, σύριγγες ακόμη και χαρτιά τουαλέτας.

Επιπλέον αναφέρουν ότι η μοναδική ντουζιέρα δεν έχει νερό, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα παγκάκι ή μια ομπρέλα, όπως υπάρχει στην υπόλοιπη παραλία.

«Διατηρώ μία επιχείρηση στην περιοχή και προς μεγάλη απογοήτευσή μου ο κόσμος που έρχεται στο μαγαζί μου φεύγει αμέσως μόλις δει το πόσο ακατάλληλη είναι η περιοχή. Αν και πάλεψα αδίκως να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον δήμο, με την ύδρευση και με την καθαριότητα πρασίνου δεν πήρα απάντηση από κανέναν και ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον…

Είναι που είναι δύσκολοι οι καιροί αν δεν βοηθήσει κάπως έστω και τυπικά η δημοτική αρχή θα υπάρχουν χειρότερα αποτελέσματα, καθώς έτσι θα μας αναγκάσουν να κλείσουμε τις επιχειρήσεις και να οδηγηθούμε σε ολική καταστροφή και υπαίτιοι θα είναι οι ίδιοι. Γιατί από όσο γνωρίζω τα δημοτικά τέλη και το ΦΠΑ δεν έχουν μείνει απλήρωτα καμιά φορά και ως αντάλλαγμα εισπράττουμε πλήρη αδιαφορία και απαξίωση από τον δήμο», αναφέρει μεταξύ άλλων σε διαμαρτυρία της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η επαγγελματίας, Πηνελόπη Καραγιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου