ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά τη Δευτέρα η κατασκευή του αντλιοστασίου στα Αστέρια

ξεκινά-τη-δευτέρα-η-κατασκευή-του-αντλ-807768

Συνεργεία του εργολάβου μπαίνουν από Δευτέρα, στο πάρκο Αστέρια Αγριάς για να ξεκινήσει η κατασκευή του αντλιοστασίου Α4, με το οποίο ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή.

Ο εργολάβος ζήτησε παράταση της παράδοσης του έργου έως 30 Σεπτεμβρίου, αίτημα που συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ. «Ο εργολάβος οφείλει να παραδώσει το έργο στην ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί. Οχι επειδή υπάρχει μία παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου να την εξαντλήσει. Ας δουλεύει και σαββατοκύριακα. Ας μην πάει ούτε τουαλέτα. Δεν με νοιάζει. Είστε υπεύθυνοι όλοι. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί έως 15 Σεπτεμβρίου. Είναι στοίχημα, είναι θέμα τιμής για τη ΔΕΥΑΜΒ», είπε σε αυστηρό τόνο ο πρόεδρος, Αποστόλης Γαλάτης.

Οπως είναι γνωστό, το έργο βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού». Τυχόν καθυστέρηση της ολοκλήρωσής του, σημαίνει απένταξη από το ΕΣΠΑ. Αντιδράσεις από κατοίκους για τη χωροθέτηση του αντλιοστασίου Α4, είχαν προκαλέσει μικρές καθυστερήσεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Γαλάτης από την ερχόμενη Δευτέρα, τα συνεργεία μπαίνουν μέσα για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, εντός των προθεσμιών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου