ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας για τις δηλώσεις του Αλ. Κούγια

η-ενωση-συντακτών-θεσσαλίας-για-τις-δη-807772

Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, με σημερινή ανακοίνωσή της απαντά στις δηλώσεις του Αλ. Κούγια, και επισημαίνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια κατά δημοσιογράφων, καθώς και οι απαξιωτικές του αναφορές για μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας.

Τελευταίο κρούσμα η επίθεση κατά της εφημερίδας “Ελευθερία” και του συναδέλφου Σωτήρη Κέλλα, τους οποίους απειλεί με μηνύσεις, με την κατηγορία ότι… έκαναν ρεπορτάζ!

Θα θέλαμε να συστήσουμε στον κ. Κούγια μεγαλύτερη ψυχραιμία! Θα πρέπει μάλλον να συμβιβαστεί με την ιδέα, ότι… οι δημοσιογράφοι της Λάρισας δεν μπορεί να είναι «υπάλληλοί του» και να κάνουν ρεπορτάζ με… την άδεια του!

Επίσης, καλό θα ήταν να λείψουν οι χαρακτηρισμοί για τους συναδέλφους μας, στο σύνολο τους.

Στόχος όλων των συναδέλφων μας ήταν και είναι, η αγαστή συνεργασία με όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας. Αν αυτή δεν είναι επιθυμητή από κάποιες ΠΑΕ, δικαίωμα τους. Η αξιοπρέπεια και ο επαγγελματισμός όμως των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης, είναι δικαίωμά μας και κυρίως δικαίωμα της κοινωνίας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου