ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις για τις εργασίες απομάκρυνσης του Πεσσού

προσλήψεις-για-τις-εργασίες-απομάκρυ-807882
Πέντε άτομα θα προσλάβει η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Εφορία Αρχαιοτήτων Μαγνησία με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Απομάκρυνση Ανατολικού Πεσσού Ρωμαϊκού Υδραγωγείου Δημητριάδας στη θέση «Δόντια» Δήμου Βόλου και τοποθέτηση του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο». Η σύμβαση είναι για δυο μήνες, όμως υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.
Ειδικότερα προκηρύσσονται μία θέση ΠΕ Αρχαιολόγοι και τέσσερις θέσεις ΔΕ Εργατοτεχνίτες και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αθανασάκη 1 38001 ΒΟΛΟΣ, απευθύνοντάς την στην ΕΦΑ Μαγνησίας υπόψιν κ Συρούκη Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2421025349 και 2421076278, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 01/08/2016 έως 05/08/2016).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου