ΤΟΠΙΚΑ

158 μνηστήρες για 17 θέσεις στην Καθαριότητα του Βόλου

158-μνηστήρες-για-17-θέσεις-στην-καθαριότη-808242

Τριάντα επιπλέον ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν χθες στην εκπνοή της προθεσμίας τις αιτήσεις τους, διεκδικώντας μία από τις 17 θέσεις εργασίας που ανοίγουν στην υπηρεσία καθαριότητας, έστω κι αν πρόκειται για διάστημα μόλις δύο μηνών.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, από την περασμένη Δευτέρα έως και χθες το μεσημέρι, συνολικά 158 ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν αιτήσεις στη διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Βόλου, διεκδικώντας θέση εργασίας στην υπηρεσία καθαριότητας. Πρόκειται για αριθμό αιτήσεων σχεδόν δεκαπλάσιο του αριθμού των θέσεων.

Οπως είναι γνωστό, με προκήρυξη του δήμου Βόλου, πρόκειται να προσληφθούν 17 εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, προκειμένου να καλύψει επείγουσες εποχικές ανάγκες του.

Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν 3 οδηγοί οχημάτων καθαριότητας με άδεια Γ’ κατηγορίας ΔΕ, ένας οδηγός πυροσβεστικούς οχήματος, 3 οδηγοί με δίπλωμα τρακτέρ ΔΕ και δέκα εργάτες καθαριότητας ΥΕ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποδοχής των αιτήσεων, θα γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και μέσα σε μία εβδομάδα, αναμένεται να βγει η απόφαση δημάρχου για τις προσλήψεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου