ΤΟΠΙΚΑ

Εργα οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία

εργα-οδοποιίας-σε-βόλο-και-νέα-ιωνία-811507

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί το αντίστοιχο τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Οι εργασίες που υλοποιούνται αφορούν στην τοποθέτηση νέων ασφαλτικών ταπήτων στο πλαίσιο βελτίωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζουν αλλά και της παλαιότητας της ασφάλτου.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο τμήμα Λαρίσης με Αθηνών, στην κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο και ακολουθούν εργασίες και σε άλλα σημεία σε Βόλο και Νέα Ιωνία.

Αντίστοιχες εργασίες έχουν υλοποιηθεί στην οδό Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αργοναυτών και Ιάσονος, στην οδό Θουκυδίδη πίσω από το ΙΚΑ Βόλου, στην οδό Γανοχώρας μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης, στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

Τα έργα οδοποιίας θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού ώστε με το τέλος της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των συντηρήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την Υπηρεσία.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης επισήμανε πως “στόχος της δημοτικής αρχής ήταν από την αρχή της θητείας της και παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και εκεί έχουν ρίξει το βάρος οι υπηρεσίες. Η Τεχνική Υπηρεσία προχωρά όλους αυτούς τους μήνες στην συντήρηση των δρόμων σε Βόλο και Νέα Ιωνία καθώς υπάρχουν σημεία όπου είναι επιτακτική η ανάγκη, εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο οδόστρωμα, να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση. Στόχος μας είναι όχι μόνο να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους οδηγούς αλλά και να περιορίσουμε τους κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου