ΤΟΠΙΚΑ

Αιχμές κατά πρώην δημάρχου Βόλου και γ.γ. υπουργείου εσωτερικών

αιχμές-κατά-πρώην-δημάρχου-βόλου-και-γ-813719

Αιχμές κατά του πρώην δημάρχου και κατά του σημερινού γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, με φόντο την άρση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί για τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, άφησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος δημοτικών κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος.

Ο κ. Στεφόπουλος «φωτογράφισε» τους κ.κ. Σκοτινιώτη και Πουλάκη ως μέλη «πολιτικής συμμορίας» που έδρασε για να τεθεί σε αργία ο κ. Μπέος, κατηγορώντας τους ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής.

«Την Παρασκευή πολλοί χάρηκαν και πανηγύριζαν, μερικοί στεναχωρήθηκαν και κάποιοι πενθούσαν… Μιλάω για το φυσικό μας δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, αυτόν που ο κόσμος του Βόλου επέλεξε. Με ομόφωνη απόφαση του δικαστικού συμβουλίου παύουν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί και ο Δήμαρχος δικαιώνεται. Όμως η πολιτική συμμορία (Σκοτινιώτης και η παρέα του) μέσω του γενικού γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών, Κ. Πουλάκη φρόντισαν να περάσουν φωτογραφική διάταξη στις τρεις τα ξημερώματα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και όχι σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, γιατί βέβαια ο αρμόδιος υπουργός εσωτερικών δεν θα τη δεχόταν. Αυτή η διάταξη λέει ότι παραμένει σε αργία ο Δήμαρχος και χωρίς περιοριστικούς όρους. Φυσικά αυτή η διάταξη είναι απαράδεκτη αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική και σίγουρα θα καταρρεύσει στο ανώτατο δικαστήριο. Τον ίδιο το Γαργάλα να βάλουμε να την εξετάσει θα την κρίνει ως απαράδεκτη. Θέλω να ενημερώσω όλον τον κόσμο ότι Δήμαρχος ήταν, είναι και θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Είναι αυτός που μας εμπνέει όλους και μας δίνει όραμα. Για τους υπόλοιπους που ασχολείστε με τα προσωπικά προβλήματα του δημάρχου, ξύδι. Επειδή εδώ δεν μιλάμε για πολιτική αντιπαλότητα ή αντιπαράθεση και επειδή επεμβαίνετε σε οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής θα ήθελα να μου πείτε με την επιστροφή του δημάρχου πού θα κρυφτείτε», είπε ο κ. Στεφόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου