ΤΟΠΙΚΑ

Νεο τμήμα αρτοποιίας -ζαχαροπλαστικής στο ΙΙΕΚ Βόλου

νεο-τμήμα-αρτοποιίας-ζαχαροπλαστική-825601

Με την καθιερωμένη, ετήσια έκθεση των 190 σπουδαστών του Ι.Ι.Ε.Κ. δήμου Βόλου, που εγκαινιάστηκε χθες, και δημιουργικούς τόνους, ολοκληρώθηκε η φετινή εκπαιδευτική χρονιά, η οποία αποτελεί παράλληλα προπομπό για το σχεδιασμό της επόμενης.

Εχοντας ως στόχο την προσθήκη ενός ακόμη τμήματος στα ήδη υπάρχοντα, το τμήμα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, οι ιθύνοντες του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου θέτουν στο επίκεντρο νέες προτάσεις, που ενισχύουν την εξασφάλιση θέσεων εργασίας για τους απόφοιτους.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η διευθύντρια του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου, Μαρία Βούλγαρη υπογράμμισε ότι «έχουμε προχωρήσει σε βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σχετικά με τις καινούργιες προτάσεις που υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Προχωράμε σε σεμινάρια για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ παράλληλα έχουμε αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις του νομού έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά να κάνουν πρακτική άσκηση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση».

Το σύνολο των εκθεμάτων σκιαγράφησαν το εκπαιδευτικό έργο μιας ολόκληρης χρονιάς, τα βήματα προόδου και τους επόμενους στόχους, που περιστρέφονται γύρω από την κατάρτιση και την απασχόληση.

Τη χθεσινή εκδήλωση, που είχε αμιγώς καλοκαιρινό χρώμα και διάθεση, πλαισίωσαν νόστιμα εδέσματα και γλυκά από τους σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης, ενώ σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων ετοίμασαν δροσερά κοκτέιλ, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, για τους επισκέπτες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου