ΤΟΠΙΚΑ

Επικήρυξαν τους δράστες με τις φόλες στην Κριθαριά

επικήρυξαν-τους-δράστες-με-τις-φόλες-σ-826646

Ηταν ο Rex, η Σίλια, ο Μπουλούκος και η Χαίτη… Τέσσερα αδέσποτα σκυλιά στην Κριθαριά, που έζησαν με αγάπη και φροντίδα που τους παρείχαν απλόχερα κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τα πρόσεχαν σαν να ήταν δικά τους.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, γνώρισαν το… απάνθρωπο πρόσωπο κάποιων, που σκόρπισαν φόλες στην περιοχή και… κέρασαν μαρτυρικό θάνατο στα άτυχα ζωάκια, που όπως λένε οι κάτοικοι, ούτε επιθετικά ήταν ούτε ενοχλούσαν.

Από το Σάββατο έως τη Δευτέρα το πρωί, οι κάτοικοι έβρισκαν το ένα πίσω από το άλλο τα αδέσποτα νεκρά, σε διάφορα σημεία της περιοχής. Τον Rex τον βρήκαν κάτω από τον κάδο απορριμμάτων. Ακολούθησαν τα υπόλοιπα.

Οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι. «Ηταν σκυλιά, που είχαν ψώρα άλλα ήταν άρρωστα και φροντίσαμε με δικά μας έξοδα να τα γιατρέψουμε, να τα στειρώσουμε. Τα ταΐζαμε και τα ποτίζαμε. Τους είχαμε δώσει ονόματα», ανέφερε ο κ. Χαράλαμπος Φωτιάδης, κάτοικος της περιοχής.

Οι φόλες σκόρπισαν μαρτυρικό θάνατο στις αδέσποτες ψυχές. Οι κάτοικοι επικήρυξαν το δράστη ή τους δράστες. Εχουν αναρτήσει ανακοίνωση στο facebook και έχουν γεμίσει την περιοχή με αφίσες. Χίλια ευρώ προσφέρουν σε όποιο μπορέσει να τους δώσει κάποια στοιχεία και να τους οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη. «Φοβόμαστε και για τα δεσποζόμενα σκυλιά αλλά και για τα παιδιά μας. Τα δηλητήρια που χρησιμοποιούν είναι πολύ επικίνδυνα», ανέφερε ο κ. Φωτιάδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου