ΤΟΠΙΚΑ

Μετωπική… διανομέα ΕΛ.ΤΑ. με τσοπανόσκυλο ενώ μοίραζε αλληλογραφία στις Αλυκές

μετωπική-διανομέα-ελ-τα-με-τσοπανόσκ-836316

Η 42χρονη διανομέας έπεσε από το μηχανάκι και μεταφέρθηκε με κατάγματα στο Νοσοκομείο

Το χάρο με τα μάτια της είδε χθες το μεσημέρι διανομέας των ΕΛ.ΤΑ. Ενώ μοίραζε την αλληλογραφία στην περιοχή των Αλυκών, δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου της, να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 περίπου χθες το μεσημέρι. Η 42χρονη διανομέας των ΕΛ.ΤΑ. μοίραζε την αλληλογραφία στον τομέα της στα Πευκάκια. Ενώ κινούνταν με το υπηρεσιακό δίκυκλο στην πλαζ των Αλυκών (στο διοικητικό όριο του τομέα της) δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τσοπανόσκυλο που επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα.

Εχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Διερχόμενος από το σημείο σταμάτησε να τη βοηθήσει. Εκείνη του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε να καλέσει συνάδελφό της που εκείνη την ώρα έκανε διανομή στις Αλυκές.

Αμεσα ο συνάδελφός της έσπευσε στο σημείο. Κλήθηκε τροχαία και ασθενοφόρο, που μετέφερε τη 42χρονη στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά, χτύπημα στη μέση και ράμματα στο κεφάλι. Η διανομή… όπως ήταν φυσικό έμεινε στη μέση. Ο συνάδελφος της 42χρονης, φρόντισε να πάρει την αλληλογραφία και τα χρήματα και να τα επιστρέψει στα κεντρικά ΕΛ.ΤΑ. ενώ λίγη ώρα αργότερα, μαζί με τρίτο εργαζόμενο, επέστρεψαν στην πλαζ των Αλυκών για να πάρουν και το δίκυκλο.

«Δυστυχώς το πρόβλημα με τις αγέλες αδέσποτων έχει αρχίσει να ξαναεμφανίζεται στις Αλυκές. Κι εγώ είμαι ιδιοκτήτης σκύλου και αγαπάω τα ζώα, αλλά με τα αδέσποτα υπάρχει πρόβλημα. Οχι μόνο περιφερειακά αλλά ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Οι κίνδυνοι που διατρέχουμε είναι πολλοί και καθημερινοί. Από τη μία οι καιρικές συνθήκες, από την άλλη κλέφτες, έχουμε και τα αδέσποτα που επιτίθενται στα μηχανάκια», ανέφερε ο κ. Χαράλαμπος Τρικάλης, διανομέας των ΕΛ.ΤΑ. που ήταν εκείνος που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συναδέλφου του μόλις σημειώθηκε το τροχαίο.

Αυτή τη στιγμή και λόγω έλλειψης προσωπικού, αντικαταστάτης στον τομέα στα Πευκάκια δεν υπάρχει. Την αλληλογραφία στο συγκεκριμένο τομέα θα αναλάβουν εναλλάξ οι υπόλοιποι διανομείς, δεδομένου ότι η 42χρονη, θα χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου