ΤΟΠΙΚΑ

Υποτροφίες σε φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

υποτροφίες-σε-φοιτήτριες-του-πανεπισ-836329

Απονεμήθηκαν χθες από την Ισραηλιτική Κοινότητα στο αμφιθέατρο Κορδάτος

Υποτροφίες σε τρεις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, απονεμήθηκαν χθες από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Π.Θ.

Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή και απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο Κορδάτος.

Υποτροφίες δόθηκαν στις: Κατερίνα Τοπούζη, φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, Αγγελική Πάλλα φοιτήτρια στο ίδιο τμήμα και Μαρία Καλαμπαλίκη φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Αγωγής Υγείας και Αθλητισμού.

Οι υποτροφίες δόθηκαν από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γεώργιο Πετράκο, τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μαρσέλ Σολομών και την κ. Μαρίνα Σακκή, κόρη του αειμνήστου δωρητή Ζαχαρία Σακκή, η οποία συνεχίζει το έργο του αείμνηστου πατέρα της.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Σολωμών υπογράμμισε ότι ο «συγκεκριμένος θεσμός είναι χρήσιμος για την περιοχή μας και το Πανεπιστήμιο», ενώ η κ. Σακκή σημείωσε από την πλευρά της ότι «ακολουθούμε τα βήματα του πατέρα μου», δίνοντας το στίγμα μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε με αγάπη για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που είναι επιμελείς φοιτητές και θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου