ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Αλ. Χαρίτσης ~ Στη συνέντευξη του ΣΒΘΚΕ

στο-βόλο-ο-αλ-χαρίτσης-στη-συνέντευξη-842299

Ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού θα παρουσιάσει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της κυβέρνησης

Mε επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου VALIS RESORT στην Αγριά Βόλου.

H έναρξη των εργασιών της ανοιχτής συνέλευσης έχει τοποθετηθεί στις 7.30 το απόγευμα, ενώ ο υφυπουργός σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσει στις 8.15 το βράδυ.

Η ομιλία του κ. Χαρίτση, πρόκειται να αναφερθεί στις νέες προοπτικές για την ελληνική οικονομία μετά τις εξελίξεις στο Eurogroup. Ειδικότερα θα εστιάσει στο νέο αναπτυξιακό πρότυπο που προωθεί η κυβέρνηση, στο πλαίσιο του οποίου ενεργοποιείται το νέο ΕΣΠΑ, καθώς και μία σειρά από σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος, το Σχέδιο Γιούνκερ κλπ., για την ενίσχυση του επιχειρηματικού και επενδυτικού περιβάλλοντος.

Η φετινή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, συμπίπτει με την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, ως Περιφερειακού Συλλογικού Οργάνου εκπροσώπησης των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος.

Της ανοιχτής γενικής συνέλευσης θα προηγηθεί η κλειστή γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, με τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου προέδρου καθώς μετά από δύο θητείες «αποχωρεί» από την προεδρία ο Ευριπίδης Δοντάς.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, εκπρόσωποι των Νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου στο Εθνικό Κοινοβούλιο, οι επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, Πρόεδροι των Περιφερειακών Βιομηχανικών Οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των οικονομικών και παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, των Τραπεζών και των Στρατιωτικών Αρχών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου