ΤΟΠΙΚΑ

Η οικιακή βοηθός του έκλεψε 4.900 ευρώ

η-οικιακή-βοηθός-του-έκλεψε-4-900-ευρώ-844525

«Καθάρισε» τα συρτάρια 73χρονου

Την προσέλαβε για οικιακή βοηθό κι εκείνη του έκλεψε ό,τι οικονομίες είχε μαζέψει για τις δύσκολες μέρες. Το περιστατικό αφορά σε 50χρονη Βολιώτισσα, η οποία σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκλεψε από το αφεντικό της το ποσό των 4.900 ευρώ που είχε κρυμμένο σε συρτάρι της ντουλάπας.

Η 50χρονη δεν είχε παρά μόλις μία εβδομάδα που εργαζόταν στο σπίτι 73χρονου Βολιώτη όταν εκείνος αντιλήφθηκε την απώλεια των χρημάτων και απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προσήγαγε την 50χρονη κι εκείνη, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να διέψευσε κατηγορηματικά ότι ευθύνεται για την απώλεια των χρημάτων. Η Αστυνομία σχημάτισε σε βάρος της δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικά η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενημερώνει ότι «εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, κλοπή από οικία που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονης ημεδαπής δράστιδας για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα (17/21-05-2016), η 50χρονη αφαίρεσε από οικία 73χρονου ημεδαπού, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, συνολικά το χρηματικό ποσό των (4.900) ευρώ.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου