ΤΟΠΙΚΑ

«Στοιχειώνει» η πλαζ Αλυκών

στοιχειώνει-η-πλαζ-αλυκών-848068

Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η επένδυση σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο

Στο ίδιο έργο θεατής ο δήμος Βόλου με την πλαζ Αλυκών. Οι προβλεπόμενες επενδύσεις στο χώρο δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα η πλαζ να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως έχει προβλεφθεί προς όφελος των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο αιρετός δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, στο περιθώριο των εργασιών καθαρισμού της Ακτής Αναύρου, ξεκαθαρίζοντας ότι και φέτος ο δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τον συγκεκριμένο μισθωτή.

«Ο επιχειρηματίας, με πολλά ερωτηματικά επιχειρηματίας θα έλεγα εγώ, αν και πραγματικά πληρώνει το τίμημα, ωστόσο η επένδυσή του είναι ανύπαρκτη. Με λίγα λόγια δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα», τόνισε ο κ. Μπέος εξηγώντας πως αυτή την στιγμή ο δήμος είναι σε δύσκολη θέση αναφορικά με το αν θα καταγγείλει την σύμβαση καθώς αν την καταγγείλει προκύπτει πρόβλημα για το πως θα λειτουργήσει τον χώρο.

«Πάντως ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος jet ski (13-19 Ιουνίου) το οποίο και ως βάση θα έχει την πλαζ των Αλυκών θέλω να πιστεύω πως ο επιχειρηματίας θα τηρήσει την υπόσχεσή του και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να αναβαθμίσει το σημείο καθώς πρόκειται για μια τεράστια διοργάνωση που θα φέρει στην περιοχή μας ανθρώπους από όλο τον κόσμο», επισήμανε ο κ. Μπέος.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του αναδόχου με την δημοτική αρχή ώστε να δρομολογηθούν οι αναγκαίες ενέργειες καθώς όπως πολλές φορές έχει διαμηνύσει η δημοτική αρχή είναι απαράδεκτο μια τόσο όμορφη πλαζ μερικά μόλις λεπτά έξω από το κέντρο της πόλης να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά προς όφελος των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου