ΤΟΠΙΚΑ

«Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό» λέει το Αχιλλοπούλειο

κάναμε-ότι-ήταν-ανθρωπίνως-δυνατό-λ-7250

Κάθε προσπάθεια που ήταν ανθρωπίνως δυνατή ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της 31χρονης Κυριακής Παγώνη και να σωθεί διαβεβαιώνει ότι κατέβαλε η Γυναικολογική και η Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου ο Διευθυντής της Γυναικολογικής Δημήτρης Κουτσογιάννης.

Απαντώντας στο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ με τίτλο «Θρήνος για την απώλεια 31χρονης μετά από διπλό χειρουργείο» ο γιατρός ενημερώνει ότι η υγεία της νεαρής μητέρας ήταν πολύ σοβαρή όταν έσπευσε με τον αρραβωνιαστικό της στο Νοσοκομείο, καθώς είχε επιδείξει αμέλεια απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Δεν επρόκειτο για μία απλή χειρουργική επέμβαση, αλλά για μια βαριά προσηπτική κατάσταση, η οποία δυστυχώς αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη» τονίζει χαρακτηριστικά. Ο γιατρός επισημαίνει ότι δυστυχώς τέτοια παραμελημένα περιστατικά λόγω της οικονομικής κρίσης επισκέπτονται το Νοσοκομείο σε τακτά διαστήματα.

«Από το 2010 είναι κοινή διαπίστωση ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη επικινδυνότητα. Αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και δε δίνει σημασία στα μικρά συμπτώματα. Ουσιαστικά καταλήγουν στα Επείγοντα σε πολύ βαριά κατάσταση» πρόσθεσε ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη κατέληξε στη ΜΕΘ. Η οικογένειά της ενημερώθηκε σοκαρισμένη για το θάνατό της στο πρωινό επισκεπτήριο. Η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε ισάριθμα 24ωρα. Η οικογένειά της διατύπωσε ερωτήματα για τη δεύτερη επέμβαση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ενώ δεν είχε επαρκή ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου