ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή σήμερα η αγορά

ανοιχτή-σήμερα-η-αγορά-19805

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανοιχτή θα είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, η εμπορική αγορά Βόλου και Νέας Ιωνίας, η οποία από αύριο Μ. Δευτέρα θέτει σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα κανονικά, καθώς η Κυριακή των Βαΐων είναι η μία από τις οκτώ που προβλέπει το υπουργείο Εμπορίου. Συγκεκριμένα η αγορά θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, σε ισχύ τέθηκε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Από αύριο Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Τη Μ. Παρασκευή η αγορά θα είναι ανοιχτή από τη μία το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ. Το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η αγορά θα είναι κλειστή την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Επίσης, τα καταστήματα θα είναι κλειστά και την Τρίτη του Πάσχα, 3 Μαΐου, λόγω της μετάθεσης της εορτής της Πρωτομαγιάς, όπως αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας.

Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε ο κλάδος του εμπορίου για σήμερα Κυριακή συμμετέχει ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας, ο οποίος καλεί όλα τα σωματεία στις 11 π.μ. έξω από το χώρο της «Ηλεκτρονικής», στην οδό Δημητριάδος, με αίτημα να αποδοθούν όλες οι αποζημιώσεις στους εργαζόμενους που έμειναν άνεργοι.

Οπως ενημερώνει, «η συγκεκριμένη Κυριακή είναι μία από τις οκτώ Κυριακές του έτους, που θεσμοθετήθηκαν με μνημονιακούς νόμους και η σημερινή Κυβέρνηση, παρά τις δεσμεύσεις της, τους διατηρεί εντελώς άθικτους, με τους οποίους επιτρέπεται η χωρίς όρια ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου