ΤΟΠΙΚΑ

Eφυγε ο Αντώνης Παππάς, πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου

eφυγε-ο-αντώνης-παππάς-πρώην-δημοτικός-19852

Και διακεκριμένο στέλεχος του ΚΚΕ

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγη ώρα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Αντώνης Παππάς αε ηλικία 72 χρόνων.

Ο Αντώνης Παππάς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες και πριν από λίγη ώρα εξέπνευσε σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν.

Ο Αντώνης Παππάς διακρίθηκε για την αγωνιστικότητά του από τις τάξεις του ΚΚΕ το οποίο υπηρέτησε τόσο ως συνδικαλιστής όσο και αργότερα ως εκλεγμένος Νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Διατέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας την περίοδο της δημοτικής αρχής του Μιχάλη Κουντούρη καθώς επίσης και πρόεδρος του Συνδέσμου Κοιμητηρίου.

Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’60 μεσουρανούσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της περιοχής. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Μάλιστα τιμήθηκε το Νοέμβριο του 2014 από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την προσφορά του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Μ. Δευτέρα στις 11.30 π.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλληπητήρια στους οικείους του

Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη μεγάλη θλίψη για το θάνατό του και όπως τονίζει «ο Αντώνης Παππάς εντάχθηκε στο ΚΚΕ τη δεκαετία του ’80 και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στο Κόμμα. Ήταν από τα στελέχη που συνέβαλαν στην ανασυγκρότηση του ΚΚΕ μετά την προσπάθεια διάλυσής του την περίοδο ’90-’91 και ανέλαβε γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας το 1991.

Διατέλεσε γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης ΟΤΑ του ΚΚΕ, ενώ σημαντική ήταν και η συνδικαλιστική του δράση στο χώρο των ΟΤΑ και του δημοσίου γενικότερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου