ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική η παρουσία της γυναίκας

δυναμική-η-παρουσία-της-γυναίκας-71331

Γέμισε ασφυκτικά χθες ο πολυχώρος τέχνης Φουντούλη από μέλη είκοσι συλλόγων

Αφιερωμένη στη γυναίκα ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή εκπροσώπων από είκοσι περίπου σωματεία της περιοχής μας, τα οποία αναπτύσσουν δυναμική παρουσία, προωθώντας τον εθελοντισμό, κοινωνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, οι οποίες αναδεικνύουν τη θέση της γυναίκας σε όλα τα πεδία

Οι παραπάνω παράμετροι κυριάρχησαν στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, στον ασφυκτικά γεμάτο πολυχώρο τέχνης του Ωδείου Φουντούλη, κατόπιν συνεργασίας του «Καφέ της Επιστήμης» και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με τη συμμετοχή πολλών ομιλητριών.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Μαίρη Τσακνάκη-Γαβαλά, πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, υπογράμμισε ότι «μιλώντας για κάθε γυναίκα που θαυμάζουμε, υπογραμμίζουμε την ξεχωριστή θέση που έχει η γυναίκα στην ιστορία του κόσμου και παρά το γεγονός ότι αδικείται, κατά κάποιον τρόπο, από το νόμο, εντούτοις, προοδεύει με την αξία της».

Η κ. Γαβαλά επεσήμανε παράλληλα ότι η θέση της γυναίκας «είναι σαφώς καλύτερη σε όλους τους τομείς, ξεχωρίζει, έχει μάθει και να διοικεί και να ενώνει, αλλά εντούτοις οι νόμοι ακόμη την αδικούν».

Οι γυναίκες του Βόλου έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι η γυναίκα, παρότι έχει αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσει, εντούτοις ξεχωρίζει στον εργασιακό χώρο, σε θέσεις ευθύνης πολλές φορές, χωρίς να παραμελεί το σπίτι, την οικογένεια και τη μητρότητα.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου