ΤΟΠΙΚΑ

Καθαρισμός δεξαμενών στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

καθαρισμός-δεξαμενών-στο-δήμο-ζαγορά-87578

Σε καθαρισμό των δεξαμενών άρδευσης σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα καθώς και στην αποκατάσταση ζημιών που τυχόν έχουν υποστεί, προχωρούν εδώ και μέρες τα συνεργεία του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Απ. Κοντογιώργος, επισημαίνει πως οι παρεμβάσεις στις δεξαμενές άρδευσης (Δεξαμενή Αγίας Μαρίνας Πουρίου, Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς κ.α.) θα συνεχιστούν όπως και οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώην τουριστικό περίπτερο Ζαγοράς που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο αλλά πλέον είναι ετοιμόρροπο.

Στο μεταξύ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς», για τον καθαρισμό οικοπέδου ξενοδοχείου ΑΛΟΗ στον οικισμό Αγίου Ιωάννη, για τη συμμετοχή του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στις δράσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς,για την έγκριση του Σχεδίου Αειφόρου Δράσης & Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πλαίσιο του συμφώνου των Δημάρχων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου