ΤΟΠΙΚΑ

Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Δ. Μεργιαλή

αναβαθμίζεται-ο-ρόλος-του-δ-μεργιαλή-851206

Ενα μήνα μετά τη μεταβίβαση επιπλέον αρμοδιοτήτων στους τρεις αντινομάρχες Νίκο Ντίτορα, Εύη Αδαμάκη-Τζαβέλλα και Νατάσσα Οικονόμου, περισσότερες αρμοδιότητες μεταβίβασε με προχθεσινή του απόφαση ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας σε άλλους δύο αντινομάρχες.
Με την νεότερη απόφαση του νομάρχη περί αρμοδιοτήτων αντινομαρχών, εκχωρούνται στην αντινομάρχη Υγείας και Πρόνοιας Ντία Βουλαλούδη και στον αντινομάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δημ. Μεργιαλή περισσότερες αρμοδιότητες από εκείνες που μεταβιβάστηκαν στις 17/1/2007.
Συγκεκριμένα, στην Ντία Βουβαλούδη μεταβιβάζονται πέντε αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Πρόνοιας και 16 αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υγείας.
Στον Δημ. Μεργιαλή με τη νέα απόφαση του νομάρχη εκχωρούνται 20 αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, τρεις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων, 12 αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, δύο αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τοπογραφικής, επτά αρμοδιότητες του Τμήματος Αλιείας και δύο αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Αγροφυλακής.
Οι επιπλέον αρμοδιότητες, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης νομάρχη, μεταβιβάζονται λαμβάνοντας υπόψη την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Υπενθυμίζεται ότι στον Ν. Ντίτορα με προγενέστερη απόφαση είχαν μεταβιβαστεί σειρά αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Διεύθυνσης ΚΤΕΟ και της Διεύθυνσης Προστασίας Περιβάλλοντος, στην αντινομάρχη Εύη Τζαβέλλα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Εμπορίου και της Διεύθυνσης Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ στην αντινομάρχη Νατάσσα Οικονόμου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Πολιτικών Δικαιωμάτων και Πολιτισμού και της Διεύθυνσης ΚΕΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου