ΤΟΠΙΚΑ

Ανείπωτη οδύνη για την ξαφνική απώλεια 33χρονου

ανείπωτη-οδύνη-για-την-ξαφνική-απώλει-122149

Κηδεύτηκε σήμερα ο Κώστας Βαλαχής, δέκα μέρες πριν το γάμο του

Σαν κεραυνός έπεσε στη Νέα Ιωνία και το Βόλο η ξαφνική απώλεια ενός 33χρονου, δέκα μόλις ημέρες πριν το γάμο του. Πρόκειται για τον Κώστα Βαλαχή, κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας, γιο του Γιώργου Βαλαχή πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου. Η κηδεία του άτυχου 33χρονου έγινε σήμερα από τον Αγιο Σπυρίδωνα σε κλίμα ανείπωτης οδύνης και οδυρμού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε προχθές Τρίτη στο Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με πόνους στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική με συμπτώματα παγκρεατίτιδας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και παρουσίασε επιπλοκή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε όμως η υγεία του χειροτέρευε από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό και στις 12.45 σήμερα μετά τα μεσάνυχτα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 33χρονου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια και πιο συγκεκριμένα σε ανακοπή καρδιάς.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σοκάρισε τη Νέα Ιωνία και το Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική είδηση.

Ο άτυχος νέος κηδεύτηκε το μεσημέρι παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του τούτες τις δύσκολες στιγμές. Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η οικογένειά του, οι άνθρωποί του.

Ο 33χρονος εργαζόταν στο εμπόριο χαρτικών ειδών με τον πατέρα του. Ηταν ιδιαίτερα γνωστός στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία όπου όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το χαρακτήρα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου