ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Το Σάββατο πλησιάζει και οι… νύχτες έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, με αιρετούς να κοντρολάρουν ονόματα και να βολιδοσκοπούν διαθέσεις για τη συνέλευση της τοπικής ΤΕΔΚ. Χθες βράδυ, σε δημαρχιακό γραφείο εγγύς του Βόλου, η μάζωξη είχε μπόλικο παρασκήνιο.

«Θα παίξουμε δυνατά, έστω και αν δεν υπάρχει περιθώριο επιλογών για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου», λέει υποστηρικτής του Β. Κοντορίζου, εννοώντας ότι είναι τσίμα-τσίμα οι διαθέσιμοι προς υποψηφιότητα δήμαρχοι του στρατοπέδου.

Στο άλλο στρατόπεδο, λέγεται ότι ο Κυρ. Μήτρου αν και επισήμως ενδιαφέρεται απλώς για την εκλογή του στο Δ.Σ., τσεκάρει ονόματα που θα μπορούσαν να εκλεγούν και στη συνέχεια να τον ψηφίσουν για την προεδρία.

Και επειδή υπάρχουν «οι μεν και οι δε», όλο αυτό το σύστημα στο τέλος δεν αποκλείεται να λειτουργήσει για τον Αλεξόπουλο.

Αρχισαν να καταγράφουν και να γνωστοποιούν επισήμως το ενδιαφέρον τους να μπουν στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, για τις βουλευτικές εκλογές, στελέχη του κομματικού, του… εγγύτερου και του ευρύτερου χώρου. Ισχύουν τα γενικώς γνωστά από πλευράς ονομάτων.

Επίσης, ισχύουν τα γενικώς γνωστά και από πλευράς υποβολέων ονομάτων. Για να μην πω ότι το αυτό συμβαίνει και από πλευράς καβατζαρίσματος ονομάτων.

Ευτυχώς που ο σιμούν δεν είναι τόσο δυνατός και μας φέρνει απλώς κοκκινόχωμα από τη Σαχάρα. Φαντάζεστε να ήταν δυνατότερος και να μας πετούσε τίποτα χουρμάδες κατακέφαλα, φερμένες από τις οάσεις;
‘Η να μας ερχόταν από τα δυτικά και να μας ξεφόρτωνε όλα τα μπακακάκια από τα Γιάννενα;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου