ΤΟΠΙΚΑ

Το τελευταίο ντέρμπι στο Ριζόμυλο… ο Αστέρας υποδέχεται τον Ρήγα

το-τελευταίο-ντέρμπι-στο-ριζόμυλο-ο-851206

Το τελευταίο ντέρμπι της Μαγνησίας γίνεται σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο Ριζόμυλο, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Ρήγα.
Μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί του Εθνικού Ολυμπιακού σειρά παίρνει ο Ρήγας για τον Αστέρα Ριζομύλου. Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι , ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι καλούνται να δώσουν οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου σε διάστημα μιας εβδομάδας δίχως όμως τίποτα να τους φοβίζει, αφού έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή στόχος πλέον της ομάδας είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία αλλά και το ομορφότερο ποδόσφαιρο.
“Είμαστε αισιόδοξοι και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι που αποδείξαμε και στην Νεάπολη.
Αν και μας δυσκολεύει η έδρα μας, πιστεύω πως θα είμαστε πιο κοντά στην νίκη, αν έχουμε την απαιτούμενη προσοχή”, δηλώνει ο τεχνικός του Αστέρα σχετικά με το ντέρμπι.
Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Γουλιώτης, Τανάγιας και Καλόγηρος αλλά και ο Καναλιώτης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι: Ευαγγέλου, Β. Βουραζέρης, Δ. Κουβελάς, Ιωάννου, Ν. Βουραζέρης, Λέτσιος, Καρατζιώλης, Κουτέρης, Παναγιωτίδης, Σπανός, Καρανικολάου, Ναλπάντης, Καψούρης, Ρούκας, Κουτσουνίδης, Θ. Κουβελάς, Οικονόμου, Παλάσης, Πλαστάρας , Λουφόπουλος και Τσιγγώλης με την 18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν τον αγώνα.
Το τέσσερα στα τέσσερα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Ρήγας την Κυριακή και μπορούν μετά από τις δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Εθνικό Ολυμπιακό στα τοπικά ντέρμπι να κάνουν το δυο στα δυο και κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου. Οι κυανόλευκοι έχουν επικρατήσει μέχρι στιγμής και στα τρία τοπικά ντέρμπι και τώρα θέλουν να επιβληθούν εκ νέου του Αστέρα όπως είχε γίνει στις 19/11/06 με σκορ 2-1. Πάντως η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προέρχεται από την εντός έδρας αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Α.Ε. Παραληθαίων με τον ίδιο τεχνικό να χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως δύσκολο. “Φυσικά και τα ντέρμπι έχουν μεγάλο βαθμός δυσκολίας , ο Αστέρας είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και σε αυτό τον αγώνα υπάρχει η ιδιαιτερότητα του γειτονικού χαρακτήρα. Εμείς περιμένουμε και την παρουσία του κόσμου μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα” τονίζει ο κυανόλευκος τεχνικός. Στην προσπάθεια του Ρήγα για κάτι καλό απόντες θα είναι λόγω τραυματισμού οι Λάτος, Τάσσος (θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση), αλλά και ο Αρσένος που εγχειρίστηκε στο γόνατο με επιτυχία την περασμένη Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψει σε έξι μήνες.
Από τον αγώνα θα λείψει και Βέργος που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αράπης, Αποστολίδης, Γρούνας, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Ίττης , Καραπλιάγκος, Κουντούρης, Λάππας, Λυρίτσης, Μπάτης, Νούσιας, Σπαθής, Τσαντής ,Φασούλας, Μπακάλης και Χατζηαθανασίου.
Χρέη διαιτητή θα αναλάβει ο Δ.Σκουρτιάς και βοηθών οι Γ.Καρτάς και Γ.Τσαρτσάλης από τον σύνδεσμο της Θεσ/νίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου